Snitele rulate

de mihaelar63 in Pui, 2 Aug 2012 | 9261 vizualizari

 

Sunt usor de preparat si arata bine pe un platou cu aperitive !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept pui
  • castraveti murati
  • gogosari murati [ sau proaspeti]
  • 250 gr cascaval
  • 250 gr sunca
  • mustar cu hrean sau iute
  • faina
  • sare
  • 3 oua
  • 3 linguri lapte [ iaurt , smantana]
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele rulate:

Pieptul de pui se portioneaza , se bate , se sareaza si se unge pe o parte cu mustar si putin ou batut  .

Pe fiecare felie se pune un bastonas subtire de sunca [ de lungimea feliei de carne], un bastonas de cascaval , un bastonas de castravete murat si o felie de gogosar .

Se ruleaza  atent bucatile de carne , se dau prin faina si ou batut cu lapte + sare . Daca doriti mai crocant , puteti da si prin pesmet .

Prajiti in ulei incins pe toate partile . Scoateti pe prosoape absorbante de hartie .

Se pot servi calde cu garnitura de legume sau cartofi .

Sunt decorative pe platourile  cu aperitive. Se portioneaza dupa ce s-au racit.

TIPS-URI

1

Puteti inlocui ingredientele din umplutura cu ce aveti la indemana : mozarella, spanac fiert , ceapa verde , salam uscat , etc . Principalul este sa fie diferite ca culoare sa placa si ochiului .

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele rulate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

mirela0911 1

02.08.2012, 20:56

super super arata!

mihaelar63 1

03.08.2012, 07:22

Ma bucur ca va plac
Pentru diversitate de gust si culoare in unele am pus sunca cas si castravete iar in altele cas si gogosar

gaby_gabytza 1

03.08.2012, 16:57

ce culori frumoase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui în înveliş crocant